Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 με την επωνυμία ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ με υπεύθυνο τον ΞΥΛΑ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟ. Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει υλοποιήσει σημαντικό αριθμό έργων, μέσα από τα οποία έχει αποκτήσει τεχνογνωσία και εμπειρία ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις που προκύπτουν στον επιχειρησιακό χώρο και να παρέχει τις απαραίτητες λύσεις, σύμφωνα πάντα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των ιδιωτών και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. 

Οι υπηρεσίες που παρέχει η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της Χρηματοδότησης και Διαχείρισης Επενδυτικών Προγραμμάτων, του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, της Οργάνωσης των Επιχειρήσεων, της Διαχείρισης της Καινοτομίας, του ηλεκτρονικού επιχειρείν και του e-marketing.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις, την εξειδίκευση και την εμπειρία των συνεργατών μας, ανταποκρινόμαστε πλήρως στις προσδοκίες των πελατών μας, με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» υπηρεσιών, που ικανοποιεί και καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Παράλληλα, στο πλέγμα των παρεχόμενων από την εταιρεία μας υπηρεσιών, και σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης κοινωνίας και των νέων αναγκών, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες e-consulting για την κάλυψη των αναγκών άμεσα, ευέλικτα και οικονομικά, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία.

Από την έναρξη της λειτουργίας της ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, η πολιτική και οι στόχοι που εκφράζουν την φιλοσοφία μας και διέπουν όλες τις δραστηριότητές μας, συνοψίζονται στα εξής σημεία:

  • Υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με αυστηρή τήρηση του κώδικα δεοντολογίας και εμπιστευτικότητας.
  • Συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας.
  • Μακροχρόνιες συνεργασίες με όλους τους πελάτες – συνεργάτες μας.
  • Στοχευμένη ανταπόκριση στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας.
  • Τακτική και στενή επικοινωνία με όλους τους πελάτες παρέχοντας έγκυρη και γρήγορη πληροφόρηση για θέματα του ενδιαφέροντος τους.
  • Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας και μεταφορά τεχνογνωσίας (know how) προς αυτούς.
  • Συνεχής Ανάπτυξη του δικτύου των Συνεργατών μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.