Πολλές φορές, τόσο επιχειρήσεις όσο και ιδιώτες, έχουν μία καλή ιδέα αλλά δεν ξέρουν πώς θα την μετουσιώσουν σε επιχειρηματική δραστηριότητα, καταστώντας την εμπορικά ελκυστική, κερδοφόρα, ανταγωνιστική και καινοτόμα.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ μέσω του δικτύου των συνεργατών της μπορεί να υποστηρίξει κάθε Project, δίνοντας λύσεις στο επίπεδο της χρηματοδότησης, του σχεδιασμού, του προγραμματισμού, της διαφημιστικής προβολής και προώθησης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών.

Στην διαχείριση και υλοποίηση νέων projects που απαιτούν την ανάπτυξη δικτυακού τόπου, γίνεται αρχικά η ανάλυση για το νέο πληροφοριακό σύστημα ή ιστοσελίδα, καταγραφή των απαιτήσεων του συστήματος και ανάλυση των αναγκών και των απαιτήσεων του πελάτη. Έπειτα ακολουθεί η σχεδίαση του συστήματος για να προχωρήσουμε τέλος στην υλοποίηση του. Τέλος, γίνονται οι κατάλληλες δοκιμές για την σωστή και ολοκληρωμένη λειτουργία του συστήματος βάσει των απαιτήσεων του πελάτη, καθώς και οι απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση του. Το Project ολοκληρώνεται με την εκπαίδευση του υπευθύνου ή και του προσωπικού για την αποτελεσματική λειτουργία του.  

Όλα ξεκινούν από τη σωστή ανάλυση των αναγκών, των προσδοκιών και των δυνατοτήτων του πελάτη, είτε αυτός είναι ένας μεγάλος οργανισμός είτε μία μικρή ατομική επιχείρηση. Για το λόγο αυτό ζητούμε από τον κάθε πελάτη μας να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση που θα συζητήσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν το project και να έχουμε μία πλήρη ανάλυση της ιδέας του και των απαιτήσεων του.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.