Φορέας του συγκεκριμένου project ήταν το Εμπορικό Επιμελητήριο Χίου. Η σύμβαση μου (02/2011-09/2012) ήταν ως ανάδοχος του έργου «Υπηρεσίες διαχείρισης έργου για το ευρωπαϊκό Project COMPAT» στο πλαίσιο εξωτερικής συνεργασίας με το Επιμελητήριο Χίου.

Το συγκεκριμένο Project χρηματοδοτήθηκε και υλοποιήθηκε από το πρόγραμμα LLP Leonardo-da-Vinci. Το έργο αφορoύσε την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τις τεχνολογίες πληροφορικής στο δημόσιο τομέα. Συμμετείχα στην έρευνα που έγινε στη Χίο, στην εκπαίδευση των υπαλλήλων του ΚΕΠ Χίου, εκπροσωπούσα το Επιμελητήριο σε όλες τις συνεδριάσεις του έργου σε Ελλάδα, Γερμανία και Βουλγαρία ενώ σημαντικό μέρος της δουλειάς ήταν η διοικητική και οικονομική διαχείριση του έργου για το Επιμελητήριο της Χίου, ως εταίρου στο συγκεκριμένο Project.

Περισσότερες πληροφορίες για το Project, τα παραδοτέα, το μοντέλο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που προέκυψε μέσω της έρευνας, τη διάχυση της γνώσης και οτιδήποτε άλλο ήταν στο πλαίσιο του προγράμματος, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.