Υπηρεσίες

H συμβουλευτική υποστήριξη έγκειται στην ανάλυση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης της επιχείρησης ή του ιδιώτη - επενδυτή και στην παροχή πληροφόρησης και καθοδήγησης για τη λήψη ορθολογικών αποφάσεων σε καίριες ανάγκες οργάνωσης - λειτουργίας της επιχείρησης (ή της υπό σύστασης επιχείρησης), όπως αυτές θα προσδιοριστούν σε συνεργασία με την επιχείρηση ή τον επενδυτή.

Ειδικότερα, παρέχεται πληροφόρηση και καθοδήγηση για την επίλυση προβλημάτων ή δυσλειτουργιών που πιθανόν εντοπιστούν, συμβάλλοντας παράλληλα στην καθοδήγηση της επιχείρησης σε συγκεκριμένες λύσεις. Επιπλέον, η συμβουλευτική υποστήριξη θα έχει οριζόντια οφέλη, διαμορφώνοντας το εταιρικό προφίλ κάθε επιχείρησης, το οποίο δύναται να αξιοποιηθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων και στην προβολή της στην αγορά στην οποία δραστηριοποιείται.

Η επιχείρηση ή ο επενδυτής μπορεί να αρκεστεί στην συμβουλευτική υποστήριξη ή και να αναζητήσει πληροφόρηση και καθοδήγηση για την λήψη επιδότησης μέσω κάποιου χρηματοοικονομικού προγράμματος, προς ενίσχυση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Αφού έχει προηγηθεί η ανάλυση των αναγκών, των δυνατοτήτων και των στόχων της επιχείρησης, εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής σε κάποιο πρόγραμμα επιδοτήσεων, δεδομένου ότι πληρεί τις προϋποθέσεις και εφόσον μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.