Στα πλαίσια του ΕΣΠΑ έχει εκδοθεί βοηθητικό σημείωμα για το τί θεωρείται καινοτομία και τί δεν αποτελεί καινοτομία. Αναφορικά με την Τεχνολογική Καινοτομία, πρέπει να σημειωθεί ότι η καινοτομία είναι μέρος της διαχείρισης της τεχνολογίας, ενέχει το στοιχείο του «νεοφανούς», είναι μοναδική στον τρόπο διαχείρισης και ανάπτυξής της εντός των εταιριών και η διαχείριση της καινοτομίας απαιτεί τεχνολογία, ωστόσο η διαχείριση της τεχνολογίας δεν απαιτεί αναγκαστικά καινοτομία!

Πολλές φορές κάποιοι έχουν μία νέα - καινοτόμα ιδέα και δυστυχώς η ιδέα αυτή δεν υλοποιείται, δεν γίνεται ή δεν μετουσιώνεται ποτέ σε επιχειρηματική δραστηριότητα. Σε αυτό ακριβώς το στάδιο μπορούμε να σας βοηθήσουμε, στην μετουσίωση της καινοτόμας ιδέας σας σε επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τις φάσεις της καινοτομίας : σύλληψη ιδέας (κατανόηση, ανάλυση) - Υλοποίηση - Προώθηση στην Αγορά.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μπορούμε να σας προτείνουμε βάσει της επιχειρηματικής σας δραστηριοποίησης λύσεις καινοτομίας για μοριοδότηση σε προγράμματα του ΕΣΠΑ, σύμφωνα πάντα με το ειδικό βοήθημα καινοτομίας που έχει εκδοθεί. 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.