Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ μέσω του δικτύου των συνεργατών της δύναται να παρέχει λύσεις στη κατασκευή ιστοσελίδων, στην ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο online marketing και στο κατάλληλο SEO για βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης.

Στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο στον επενδυτή καθώς πέραν της σχεδίασης και της ανάπτυξης του website, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται : στις ανάγκες της επιχείρησης, στους στόχους της, στον ανταγωνισμό, στο target group της επιχείρησης, στις Online στρατηγικές ανταγωνιστών, στην διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, στην διαμόρφωση συγκροτημένης Online στρατηγικής, στις ενέργειες προώθησης διαδικτυακά κλπ. Πέραν λοιπόν της ανάπτυξης της ιστοσελίδας, παρέχουμε στον επενδυτή την απαραίτητη συμβουλευτική υποστήριξη για την δημιουργία ενός site ή ενός eshop, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να δραστηριοποιηθεί ηλεκτρονικά, να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Επιπλέον, ενημερώνουμε (και οργανώνουμε αν ζητηθεί) τον επενδυτή για το ηλεκτρονικό επιχειρείν, τις διαφορές με τις παραδοσιακές πωλήσεις, τους "ηλεκτρονικούς πελάτες", το online marketing, τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για την υποστήριξη της δραστηριότητας καθώς και τις διαδικασίες προβολής των προϊόντων, πώλησης, τιμολόγησης, αποστολής των δεμάτων, παραγγελίες προμηθευτών κλπ, με στόχο την βελτιστοποίηση των παραπάνω διαδικασιών, τον περιορισμό του κόστους και την αύξηση του περιθωρίου κέρδους. 

Τέλος, και επειδή η ανάπτυξη ενός πολύ καλού site ή eshop δεν είναι αρκετό από μόνο του ώστε να αποδώσει σε πωλήσεις, αναλαμβάνουμε την καλύτερη δυνατή προώθηση του site ή του eshop μέσω των ενεργειών βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) καθώς και όλων των απαραίτητων ενεργειών που συνιστούν το online marketing, αξιοποιώντας παράλληλα επιχειρηματικά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing). 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.