Στα Προγράμματα Επιδοτήσεων, αναλαμβάνεται :

  1. η προαξιολόγηση και η προετοιμασία της μελέτης όπου εξετάζονται οι προϋποθέσεις ένταξης στο έργο, γίνεται μία ευθυγράμμιση των αναγκών του επενδυτή με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές του προγράμματος, πραγματοποιείται μία προαξιολόγηση της μοριοδότησης της επενδυτικής πρότασης και εν τέλει συμβουλεύουμε τον επενδυτή α) για το αν μπορεί να επιδοτηθεί και τί πιθανότητες έγκρισης έχει και β) για το αν είναι ως προς το συμφέρον του να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή όχι), 
  2. η σύνταξη και υποβολή της επενδυτικής πρότασης καθώς και του φυσικού φακέλου προσφορών και δικαιολογητικών και τέλος 
  3. η υλοποίηση του προγράμματος! Καθόλα τα στάδια υλοποίησης του προγράμματος παρέχεται κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη. 

Η εκπόνηση της μελέτης γίνεται πάντοτε σε συνεργασία με τον πελάτη, ο οποίος με την έναρξη της συνεργασίας μας, μας παρέχει κάποιες απαραίτητες πληροφορίες για το εσωτερικό της επιχείρησης του και μας διαμορφώνει σαφώς τους στόχους που έχει η επιχείρηση και ενδεχόμενες επενδύσεις στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει μέσω της επιδότησης. 

Μετά το στάδιο της προμελέτης, ακολουθεί η μελέτη και η εκπόνηση της επενδυτικής πρότασης. Τέλος, γίνεται η υποβολή της πρότασης μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα έχει συλλέξει ο πελάτης. Υπάρχει βοήθεια από την πλευρά μας στην συγκέντρωση των δικαιολογητικών και των προσφορών που απαιτούνται, ώστε να διευκολύνεται ο πελάτης στην συγκεκριμένη διαδικασία!

Σημαντικό θα ήταν από όλους τους επενδυτές που προσβλέπουν σε μια πιθανή επιδότηση και ερωτούν σχετικά, να μας παρέχουν εξαρχής τα ακόλουθα στοιχεία:

  1. Σε ποιά περιοχή δραστηριοποιείστε ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε την επιχείρηση,
  2. Με τί ακριβώς θα ασχοληθείτε ή ασχολείστε,
  3. Πόσα χρήματα χρειάζεστε για να υλοποιήσετε αυτό που θέλετε (τους στόχους σας) και πόσα χρήματα διαθέτετε για τον σκοπό αυτό.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επιδότηση είναι συμπληρωματικό βοήθημα και όχι η Λύση!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.